Twitter Facebook

SodaProducties

SodaProducties biedt praktische oplossingen voor maatschappelijke vragen. Wij bieden kant-en-klare, lokaal toepasbare formules voor maatschappelijke organisaties. Ze spelen in op maatschappelijke vragen, zijn getest in de praktijk en verbinden alle belanghebbenden.

De stichting vormt een landelijk netwerk van duizenden vrijwilligers, tientallen organisaties, partners, freelancers, medewerkers, trainees en stagiairs. Iedere belanghebbende investeert iets en haalt er iets uit. Zo bereiken we maximaal maatschappelijk rendement met minimale middelen.

www.sodaproducties.nl

 • Eerdere traineeships

  • Traineeship 2015: Communicatie VoorleesExpress

   Opzetten van een communicatie-offensief om vrijwilligers te werven in Utrecht waarna je de campagne evalueert en je ervaringen gebruikt om de landelijke marketing-strategie aan te scherpen.

  • Traineeship 2014: Projectuitvoer MATS

   Ondersteun de organisatie bij de ontwikkeling en uitvoering van MATS.

  • Traineeship 2014: Communicatie VoorleesExpress

   Ontwikkelen een PR- strategie voor de werving van vrijwilligers en breng dit in de praktijk.

  • Traineeship 2014: Productmanagement VoorleesExpress Utrecht

   SodaProducties heeft plaats voor een trainee die iemand die praktijkervaring wil opdoen binnen een maatschappelijke organisatie. Je ondersteunt de organisatie bij de uitvoering van VoorleesExpress Utrecht.

  • Traineeship 2013: Projectmanagement AdminstratieExpress

   Ondersteun de organisatie bij de ontwikkeling en uitvoering van het pilotproject AdministratieExpress Utrecht.

  • Traineeship 2013: Projectmanagement VoorleesExpress

   Ondersteun de organisatie bij de uitvoering van VoorleesExpress Utrecht.

  • Traineeship 2013: Werving en selectie

   Huidige werving- en selectieprocedure evalueren en verbeteren. Je denkt proactief mee over verbetermogelijkheden en de optimalisatie van processen rondom het werven en selecteren van de deelnemers en geeft advies.

“Trainees houden je projectteam scherp omdat er nieuwe vragen worden gesteld. Het is keer op keer moeilijk om ze te laten gaan. ”