Twitter Facebook
quotesBg nonprofit
 • “Op ons wensenlijstje staat vooral tijd. Tijd om ergens rustig over na te denken, om een procedure tegen het licht te houden en te verbeteren. Dat daar dankzij MATS nu extra hersencellen en handen voor zijn is heel waardevol.”

  Present Utrecht
 • MATS voor MO's

  Kies MATS om een actueel organisatievraagstuk op te lossen. De trainee krijgt een duidelijk afgebakende opdracht rondom één centraal thema. Een traineeship heeft een looptijd van een half jaar en vraagt een tijdsinvestering van 16 uur per week van de trainee. Deelname aan MATS kost €650,- en je betaalt de trainee een vergoeding van €150,- per maand.

 • HR-tool

  MATS is een oplossing om je team uit te breiden met minimale kosten en risico's. Je investeert in de begeleiding en ontwikkeling van een trainee, maar biedt geen baangarantie. SodaProducties ondersteunt in het opstellen van vacatures en overeenkomsten, en in de begeleiden van de trainee. Als organisatie zorg je ervoor dat de trainee onderdeel uitmaakt van een vast team.

 • Werving trainees

  MATS richt zich op zelfstandige en resultaatgerichte HBO+ers. SodaProducties plaats vacatures maximaal 6 maanden op de website van MATS. Vacatures worden uitgezet in het landelijk netwerk van potentiële trainees. Als organisatie maak je zelf de beslissing welke trainee je aanneemt. Jullie weten tenslotte wie het beste past bij jullie team.  

 • Expert met advies op maat

  Elke trainee krijgt vakinhoudelijke begeleiding van een expert uit het bedrijfsleven. Maandelijks komen ze bij elkaar en denkt de expert mee met de opdracht van de trainee. De expert levert advies op maat voor jullie organisatievraagstuk en levert een frisse blik uit een ander vakgebied. De trainee gaat een keer mee om de praktijk van de expert te ervaren.

 • Heb jij een actueel vraagstuk voor MATS?

  Organisaties met een maatschappelijk doel die bij MATS passen hebben een actueel vraagstuk waar een trainee zich in kan vastbijten. Ze bieden goede begeleiding, toegang tot hun netwerk en bestaan zonder winstoogmerk. Een organisatie biedt een MATS traineeship aan omdat er behoefte is aan extra expertise op een bepaald thema. Een MATS trainee brengt, samen met een MATS expert, deze kennis en de tijd zodat jullie organisatie zich kan ontwikkelen.