Twitter Facebook

Partners

MATS wordt mede mogelijk gemaakt door van onze partners.

Subsidiegevers & Sponsors

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied. Jaarlijks besteden ze € 31 miljoen aan hun doelstelling waarvan bijna € 27 miljoen aan directe financiële bijdragen in bijna 6500 sociale initiatieven in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. Het Oranje Fonds wil betrokkenheid in de samenleving bevorderen. Door hun steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij.

Gemeente Utrecht

Het vernieuwend welzijnsbeleid in Utrecht is er op gericht om:

  • Initiatieven van inwoners te ondersteunen.
  • Hulp en advies te bieden aan mensen die dit echt nodig hebben.

Het welzijnswerk gaat uit van de eigen kracht van mensen. Ze stimuleren mensen om zélf problemen op te lossen, talenten te ontwikkelen en activiteiten te organiseren. Ze ondersteunen hiermee inwoners om gezamenlijk problemen of kansen in de stad of wijk op te pakken. En ze helpen inwoners om grip te krijgen en te houden op hun eigen leven.

Samenwerkingspartners

Emma at work

Emma at Work bemiddelt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan, flexibele of vaste baan. Het doel is werkervaring opdoen zodat de kansen op een zelfstandig (financieel) onafhankelijk leven op latere leeftijd worden vergroot. Emma at Work probeert voor iedere jongere die zich inschrijft een werkplek te vinden die past bij zijn of haar medische achtergrond en fysieke mogelijkheden. Waar mogelijk nodigt Emma at Work jongeren uit om te solliciteren op een MATS traineeship. De jongeren behoeven net als iedere andere nieuwe werknemer begeleiding maar kunnen zelfstandig functioneren.