Twitter Facebook
 • MATS

  MATS verbindt maatschappelijke organisaties, leergierige jonge professionals en het bedrijfsleven. Starters op de arbeidsmarkt volgen een half jaar lang een traineeship bij een maatschappelijke organisatie. Trainees worden begeleid door experts uit het bedrijfsleven.

   

  Een traineeship vraagt een tijdsinvestering van 16 uur per week van de trainee. Een trainee krijgt een eigen afgebakende opdracht waarin één van de MATS thema's centraal staat.

   

 • Starters

  Veel jonge professionals zitten thuis zonder werk, terwijl zij staan te springen om aan de slag te gaan. Ze willen hun expertise nuttig inzetten en aan hun persoonlijke ontwikkeling werken.

  Trainees ontwikkelen specifieke competenties en bouwen een professioneel netwerk op. Zo krijgen ze meer kans op de arbeidsmarkt. Er wordt gewerkt aan zowel persoonlijke ontwikkeling als vakinhoudelijke kennis.

 • Experts

  Experts willen een maatschappelijke bijdrage leveren die past bij hun visie en kennis.

  Het bedrijfsleven toont maatschappelijke betrokkenheid en deelt kennis met getalenteerde jonge professionals. Experts maken kennis met het maatschappelijke werkveld en spiegelen op hun eigen werkzaamheden.

 • Maatschappelijke organisaties

  Allerlei maatschappelijke organisaties hebben behoefte aan extra handen en nieuwe kennis. 

  Maatschappelijke organisaties breiden met MATS hun team uit met gemotiveerde jonge mensen en halen kennis en expertise in huis. Zo hebben ze meer capaciteit om hun maatschappelijke doelen te bereiken.