SodaProducties

SodaProducties is een bureau voor maatschappelijke innovatie. SodaProducties komt tot originele oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en inspireren anderen daartoe. SodaProducties stimuleert op een vernieuwende wijze ontwikkeling van en uitwisseling tussen mensen en netwerken, waarin iedereen zoveel mogelijk tot zijn recht komt. De VoorleesExpress is een van de projecten, dat nu op 64 locaties wordt uitgevoerd.

www.sodaproducties.nl

“Onze trainee zet zich maximaal in voor VoorleesExpress Utrecht. Het houdt je projectteam scherp omdat er nieuwe vragen worden gesteld en het wordt nog lastig om haar weer te laten gaan.”
 • Eerdere traineeships

  • Traineeship 2014: Productmanagement VoorleesExpress Utrecht

   SodaProducties heeft plaats voor een trainee die iemand die praktijkervaring wil opdoen binnen een maatschappelijke organisatie. Je ondersteunt de organisatie bij de uitvoering van VoorleesExpress Utrecht.

  • Traineeship 2013: Projectmanagement AdminstratieExpress

   Ondersteun de organisatie bij de ontwikkeling en uitvoering van het pilotproject AdministratieExpress Utrecht.

  • Traineeship 2013: Projectmanagement VoorleesExpress

   Ondersteun de organisatie bij de uitvoering van VoorleesExpress Utrecht.

  • Traineeship 2013: Werving en selectie

   Huidige werving- en selectieprocedure evalueren en verbeteren. Je denkt proactief mee over verbetermogelijkheden en de optimalisatie van processen rondom het werven en selecteren van de deelnemers en geeft advies.