Twitter Facebook

SodaProducties

SodaProducties biedt praktische oplossingen voor maatschappelijke vragen

Waarom zijn we er?
SodaProducties gelooft in een samenleving waarin mensen elkaar versterken. Om van elkaar te leren en om samen te ontwikkelen. We nodigen mensen uit om naar de toekomst te kijken. Onze praktische oplossingen bieden handvatten waarmee je bewust keuzes kunt maken. Zo krijg je meer grip op je leven. Daar heeft iedereen in de maatschappij baat bij.

Wat doen we?
We bieden praktische oplossingen voor maatschappelijke vragen, zoals laaggeletterdheid of werkloosheid. SodaProducties verbindt mensen met verschillende achtergronden op een gelijkwaardige en leuke manier. Onze diensten zijn reproduceerbaar, efficiënt en effectief. Doordat wij werken vanuit nieuwsgierigheid benutten we aanwezige netwerken, talenten en middelen optimaal.

Wie zijn we?
SodaProducties is een sociale onderneming zonder winstoogmerk, opgericht door de zussen Anne en Marieke Heinsbroek in 2005. Inmiddels vormt de stichting een landelijk netwerk van duizenden vrijwilligers, tientallen organisaties, partners, freelancers, medewerkers, trainees en stagiairs. Iedere belanghebbende investeert iets en haalt er iets uit. Zo bereiken we maximaal maatschappelijk rendement met minimale middelen. 

 

www.sodaproducties.nl

“Onze trainee zet zich maximaal in voor VoorleesExpress Utrecht. Het houdt je projectteam scherp omdat er nieuwe vragen worden gesteld en het wordt nog lastig om haar weer te laten gaan.”
 • Eerdere traineeships

  • Traineeship 2015: Communicatie VoorleesExpress

   Opzetten van een communicatie-offensief om vrijwilligers te werven in Utrecht waarna je de campagne evalueert en je ervaringen gebruikt om de landelijke marketing-strategie aan te scherpen.

  • Traineeship 2014: Projectuitvoer MATS

   Ondersteun de organisatie bij de ontwikkeling en uitvoering van MATS.

  • Traineeship 2014: Communicatie VoorleesExpress

   Ontwikkelen een PR- strategie voor de werving van vrijwilligers en breng dit in de praktijk.

  • Traineeship 2014: Productmanagement VoorleesExpress Utrecht

   SodaProducties heeft plaats voor een trainee die iemand die praktijkervaring wil opdoen binnen een maatschappelijke organisatie. Je ondersteunt de organisatie bij de uitvoering van VoorleesExpress Utrecht.

  • Traineeship 2013: Projectmanagement AdminstratieExpress

   Ondersteun de organisatie bij de ontwikkeling en uitvoering van het pilotproject AdministratieExpress Utrecht.

  • Traineeship 2013: Projectmanagement VoorleesExpress

   Ondersteun de organisatie bij de uitvoering van VoorleesExpress Utrecht.

  • Traineeship 2013: Werving en selectie

   Huidige werving- en selectieprocedure evalueren en verbeteren. Je denkt proactief mee over verbetermogelijkheden en de optimalisatie van processen rondom het werven en selecteren van de deelnemers en geeft advies.