Twitter Facebook
quotesBg nonprofit
 • “De trainees hebben goed werk verzet en hebben gedegen begeleiding gekregen van hun coaches. MATS past goed in onze ambitie om (jonge) vrijwilligers de kans te bieden om op nieuwe manieren ervaring op te doen bij Taal doet meer.”

  Taal doet meer
 • Waarom MATS?

  Kies MATS en ontdek als organisatie nieuwe manieren om met vrijwilligers en het bedrijfsleven te werken en de organisatie hier optimaal voor in te richten. Door een traineeship aan te bieden aan leergierige en gemotiveerde jonge professionals, versterk je jouw team. Via de coach kunnen nieuwe samenwerkingsverbanden en netwerken ontstaan met het bedrijfsleven. Je haalt dus extra handen en nieuwe vakinhoudelijke expertise in huis.

 • Traineeship

  Het traineeship heeft een looptijd van een half jaar en vraagt een tijdsinvestering van 14 - 24 uur per week van de trainee. Deze krijgt een duidelijk afgebakende opdracht met verantwoordelijkheid. In een traineeship staat één thema centraal. De trainees worden vakinhoudelijk begeleid door een coach uit het bedrijfsleven om hun traineeship zo succesvol mogelijk uit te voeren.

 • Rol maatschappelijke organisatie

  De trainee wordt in de uitvoering en bij de persoonlijke ontwikkeling begeleidt door een vaste begeleider vanuit de organisatie. Deze persoon heeft de tijd om de trainee wegwijs te maken binnen de organisatie(cultuur) en te laten functioneren als volwaardig lid van het team.

 • Rol SodaProducties

  Het aanbieden van een traineeship gaat altijd in samenwerking met SodaProducties. Wij bieden ondersteuning bij het (her)inrichten van taken en het formuleren van een opdracht. Wij zorgen voor de vakinhoudelijke coaching van de trainee. Voor maatschappelijke organisaties kost deelnemen aan MATS € 250, - per traineeship.