Twitter Facebook
quotesBg company
 • “Het is altijd leuk om het over je eigen vak te hebben met iemand die er fris tegenaan kan kijken. Als wij daardoor ook nog de trainees kunnen helpen om hun werk beter te doen, dan voelt dat als een extraatje. ”

  Kessels & Smit
 • MATS voor experts

  Kies MATS om jouw expertise in te zetten voor maatschappelijk resultaat. Als expert begeleid je gedurende 6 maanden een trainee bij een maatschappelijke organisatie. De trainee werkt aan een afgebakende opdracht en eigen leerdoelen. Maandelijks denk je mee met de trainee. MATS experts zijn geen ervaren coaches maar expert binnen één van de thema's van MATS. Deelnemen aan MATS doe je vrijwillig.

 • Bijdrage maatschappelijk doel

  Als expert deel je je kennis met de maatschappelijke sector. Je adviseert de maatschappelijke organisatie bij belangrijke momenten in het traineeship. Je draagt bij aan een concreet project met tastbaar resultaat. MATS is een concrete invulling van je MVO-beleid. Door jouw kennis in te zetten help je de organisatie bij het realiseren van hun maatschappelijke doelstellingen.

 • Vergroten kansen starter

  Je deelt je kennis met een leergierige starter. Jullie komen maandelijks bij elkaar om te sparren / casussen te bespreken. Je laat de trainee kennismaken met jouw vakgebied en netwerk. Je neemt de trainee een keer mee om jouw werk in de praktijk te laten zien. Op die manier vergroot je de carrièrekansen van een jonge professional.

 • Professionele ontwikkeling

  Als expert leer je van een andere sector. Door te investeren in een vraagstuk uit de maatschappelijke sector krijg je nieuwe inzichten. Door samen met de trainee te praten over je eigen aanpak heb je de mogelijkheid om met afstand naar je eigen werk te kijken en daarop te reflecteren. Zo werk je tevens aan je eigen ontwikkeling als professional.