Twitter Facebook
quotesBg company
 • “Wij zetten ons graag in voor kleine organisaties en een maatschappelijk doel. Door onze kennis en ervaring te delen, hopen we een ander verder te helpen. ”

  Reputations
 • Waarom MATS?

  Kies MATS als bedrijf om kennis uit te wisselen met leergierige jonge professionals. Experts uit het bedrijfsleven coachen een trainee gedurende het traineeship. De passie en nieuwe inzichten van de trainee en de maatschappelijke organisatie geven inspiratie. Hierdoor reflecteert de expert op zijn/ haar eigen aanpak en vak. Een toegankelijke manier om bij te dragen aan de maatschappij en te investeren in de ontwikkeling van medewerkers.

 • Coachen

  Wil je jouw kennis delen met een gemotiveerde starter op de arbeidsmarkt? Als coach begeleid je een half jaar lang een trainee. De trainee werkt aan persoonlijke leerdoelen en ontwikkeling van specifieke competenties. Jullie komen regelmatig bij elkaar om te sparren of bespreken casussen. Als coach hoef je geen ervaren coach te zijn. We zoeken vooral mensen met expertise binnen de thema's van MATS.

 • Praktijk

  Ook neem je de trainee een keer mee om jouw werk in de praktijk te laten zien. Dit kan betekenen dat je de trainee meeneemt naar een afspraak met een klant of opdrachtgever. Maar het kan ook een training of workshop zijn die je geeft of waar je zelf aan deelneemt. Zo geef je trainees verdieping in hun thema en draag je bij aan de ontwikkeling van een maatschappelijke organisatie.

 • Rol SodaProducties

  Meedoen met MATS kan op verschillende manieren. Samen zorgen we dat het aanbod past bij jullie bedrijf. Maar ook dat jullie aanbod zoveel mogelijk resultaat oplevert bij trainees en de maatschappelijke organisaties. Medewerkers tonen hun betrokkenheid en krijgen waardevolle inzichten. We gaan voor maatschappelijke impact en voor de ontwikkeling van alle betrokkenen.